Gravsetstugu

Gravsetstugu på Gravset Stadion tilbyr enkel servering i helger og ferier. Varmestue og toaletter er åpent alle dager.

Følg med på Gravsetstugu sin Facebookside>>

Solstua.jpg

Solstua Cafe

Solstua holder til i bunn av Solheisen skisenter, og i tilknytning til langrennsløypene Tuv –Grøndalen/Solheisen-Feten. Solstua er åpen i Solheisens åpningstid, se åpningstider her.

Solheisen serverer bl.a. ekte italiensk pizza, kafe latte, ferske kanelboller og saftige hamburgere.

 

Lodgen.jpg

Lodgen

Lodgen holder til i nye flotte lokaler med fantastisk utsikt over skibakkene helt i bunn av Hemsedal Skiheiser, og i direkte tilknytning til Tuv – Sentrum løypa. Lodgen holder åpent fra tidlig morgen til sent på kveld så lenge skiheisen er åpen (nov – mai). Her serveres frokost, lunsj og middag, varme og kalde drikker m.m. Her finnes også en deilig peis som det er mulig å varme føttene på. Se mer her.

 

Flevass.jpg

Flævasshytta

Flævasshytta ligger i storflott natur mellom Hemsedal og Ål, rett i tilknytning til Beihovd rundløypa i Holdeskaret.

På Flævasshytta kan du varme deg og kjøpe nystekte herlige vafler, solbærtoddy, varm kakao og kaffe samt et utvalg sjokolader (også mulig å nyte nista, hvis man kjøper drikke). Dette er et flott mål for våre minste langrennsutøvere. Husk å ta med kontanter – for her gjelder kun cash! Flævasshytta har åpent daglig fra februar til mai fra 11.30 – 16.30. Se mer her.

 

Ulsakstolen.jpg

Ulsåkstølen Fjellstugu

Under den mektige Skogshorn ligger Ulsåkstølen Fjellstugu, 900 m.o.h. Her serveres hjemmelaget stølskost (seterkost) og råvarene er produsert på gården og av lokale produsenter. Her finner du Kvikaku med stølsrumme og syltetøy, Rummebrød og lefser. Rummegraut m/ spikjimat og flatbrød. Småmat med lefsekling og øl. Ulsåkstølen er åpen for servering i jul/nyttår, vinterferie, påske og helger når Helsingvatn rundt er åpen. Se mer her.