BARNAS HOLMENKOLLDAG PÅ GRAVSET SØN 2. APRIL 2023

BARNAS HOLMENKOLLDAG PÅ GRAVSET SØN 2. APRIL 2023

Publisert av Finn Solbakken den 11.03.22. Oppdatert 06.03.23.

Meld deg på HER

PALMESØNDAG 2. APRIL i 2023 Kl. 11.00 til 14.30 arrangerer vi Barnas Holmenkolldag på Gravset i Hemsedal.
Arrangementet er åpent for alle barn i alderen 3 – 12 år. Det er ingen tidtaking. Alle deltakerne får en flotte premier både når de kommer i mål og når de har vært med på noen skileikaktiviteter.

LØYPENE
Barna kan velge mellom fire løyper; Ekornløypa (450 meter), Harepusløypa (750 meter), Bamseløypa (1000 meter) eller Elgløypa (3 x 1 km).
Barn som ønsker å gå lengre, kan gå så mange runder de orker i alle løypene, før de velger å gå i mål på stadion. Foreldre kan følge på ski, men må gå ut av sporet de siste meterne før målgang.

SKILEIK
Etter «skirennet» er det skileik for alle som har lyst – hopp, slalåm, aking, detektiv, labyrintløype, førstehjelp og skiskyting (laser).

MAT OG DRIKKE
Gravsetstugu er åpen, der vil det være mulighet for å kjøpe pølser, hamburgere, vafler, kaffe, mineralvann m.m.

PÅMELDING/STARTNUMMER - HER
Meld på barna og betal startkontingent via nettsiden vår. Vi oppfordrer deg til å bruke denne løsningen da vi gjerne vil vite hvor mange deltakere som kommer. Startnummer til forhåndspåmeldte leveres ut på Gravset fra egen luke. Startkontingent for medlemmer av Hemsedal Skiforening er kr 200.- og for ikke medlemmer kr 250.- Påmelding kan også gjøres på Gravset på arrangementsdagen fra kl 10:30. Da kommer et tillegg på kr. 50.-

Velkommen til en opplevelsesrik familiedag med mye skiglede!