BARNAS HOLMENKOLLDAG I HEMSEDAL

Publisert av Finn Solbakken den 13.11.18. Oppdatert 23.11.18.

Vi har et nært samarbeid med Skiforeningen i Oslo. Vi er så heldige å få låne alt materiell, og får både premier og startnummer. Tusen, tusen takk til Skiforeningen.

En stor takk går til Hemsedal Idrettslag som stiller med en fantastisk skistadion, og til Gravsetstugu som serverer alle skikkelig god mat og drikke.

En ekstra stor takk går også til Hemsedal Utmarkservice som prepper både løyper og arena.

Maskotene kommer i år også, du kan velge mellom fire løyper, ingen tidtaking, alle vil få fine premier, og du kan ha det gøy på ski i skileikområdet. Vi gjentar suksessen fra i fjor med skiskyting. Mer info om arrangementet vil komme på hjemmesiden og FB-siden vår.

Vi trenger funksjonærer til en kjempehyggelig familiedagHar du lyst til å bidrasend en epost til:post@hemsedalskiforening.no